Роберто Манчини смята, че победата над Белгия е заслужена, все още не иска да мисли за Испания


Роберто Манчини смята, че победата над Белгия е заслужена, все още не иска да мисли за Испания
Снимка: Getty Images

1570 0

Старши треньорът на Италия Роберто Манчини бе радостен от класирането на отбора на 1/2-финалите на Евро 2020 и заяви, че победата срещу Белгия е напълно заслужена:

"Победихме напълно заслужено. Момчетата бяха невероятни. В последните 10 минути беше трудно, защото се усети сериозна умора, но можехме още преди това да вкараме трети гол, с който да решим всичко".

"Началото на двубоя беше много динамично, с постоянни атаки и към двете врати. Смятам, че след това контролирахме срещата. Чак в края Белгия ни притисна, използвайки дълги подавания", коментира Манчини и добави:

"Не сме имали цел минимум на първенството. Искаме просто да даваме най-доброто от себе си във всеки мач. Ще видим какво ще се случи до края на турнира. Нека сега се насладим на победата, а след това ще мислим за Испания. Поздравявам футболистите, днес свършиха страхотна работа", каза още треньорът на Италия.

Ето и какво каза един от голмайсторите за "скуадра адзура" - Лоренцо Инсиние!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички