Реал Мадрид със зрелищен обрат за едно полувреме срещу Милан в САЩ (ВИДЕО)


Реал Мадрид със зрелищен обрат за едно полувреме срещу Милан в САЩ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5204 0

Реал Мадрид и Милан започнаха предсезонното си турне в САЩ с истинско зрелище. "Белия балет" обърна "росонерите" и победи с 3:2 на препълнения "Роуз Бол" в Пасадена, Калифорния. Фикайо Томори в 26' и Лука Ромеро в 42' се разписаха за италианския тим. А за мадридчани обрата осъществиха Феде Валверде в 58' и 59'  и Винисиус в в 83'.

Новото попълнение Джуд Белингам започна като титуляр в състава на Карло Анчелоти, както и Хоселу. А Пулишич направи също неофициален дебют за Милан. Именно той направо асистенцията за първия гол, а с глава се разписа Томори. В 42' Ромеро вкара много красиво попадение с десния крак извън наказателното поле.

През втората част нещата на терена коренно се промениха. На полувремето двата отбора смениха повечето си играчи и подновиха схватката с изцяло нови играчи. Това даде резултат и в рамките на една минута Феде Валверде с два гола с удари извън наказателно поле възстанови равенството. 7 минути преди края Винисиус се възползва от дълго подаване, навлезе в наказателното поле, откъдето бе безгрешен за крайното 3:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички