Разкриха мащабна измама - букмейкъри в Европа и Русия предлагат залози за несъществуващ мач


Разкриха мащабна измама - букмейкъри в Европа и Русия предлагат залози за несъществуващ мач
Снимка: Принтскрийн

15417 0

Мащабна измама бе разкрита в украинския футбол. Оказва се, че букмейкъри от Европа и Русия са предлагали залози за приятелски двубой между нискоразредни украински отбори, като им е била подавана информация на живо, без всъщност да съществува такъв мач.

Тимовете са Лозоватка и Мелитополская Черешня, а "срещата" помежду им е "завършила" при резултат 4:1. И от двата отбора отрекоха подобен мач да се е състоял, но въпреки това някои е внасял подробна информация за развитието, а залозите са се състояли във всяка секунда.

"Не мога да повярвам какво се е случило. Разследваме кой доставчик на данни е предавал мача на букмейкърите. Шокирани сме. Това мошеничество засегна букмейкъри по цял свят" - заяви Франческо Баранка - шефът на Комисията по етика и феърплей към украинската федерация.

Междувременно, един от водещите букмейкъри у нас - "Еврофутбол", остава без лиценз. "След близо 27 години съществуване ще бъде принудително унищожен първият лицензиран частен хазартен оператор в България… Отново българско предприятие ще бъде насилствено фалирано от управляващите, а хиляди хора ще бъдат безработни съвсем скоро". С тези две изречения най-известната марка в спортните залагания в България "Еврофутбол" буквално си взема сбогом.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички