Първите думи на Кристиан Ериксен, след като отвори очи на терена: По дяволите, само на 29 съм


Първите думи на Кристиан Ериксен, след като отвори очи на терена: По дяволите, само на 29 съм
Снимка: Getty Images

27120 0

Немският доктор Йенс Клайнфелд бе един от първите, които се притекоха на помощ на Кристиан Ериксен при трагичния инцидент с футболиста на Европейското първенство по футбол, при който дори имаше опасност за неговия живот.

Именно германецът говори пред "Фокс Спортс" и разказва по-подробно малък диалог между него и датчанина в момента, в който той е бил спасен и е отворил очи на терена на стадион "Паркен" в Копенхаген.

Самият Ериксен моментално е осъзнал сериозността на случилото се и неслучайно чрез още първите си думи се е учудил от случилото се, след като е едва на 29 години, за да претърпява подобен инцидент.

"Около 30 секунди, след като сърцето му започна да бие, футболистът отвори и очите си и аз можех да говоря директно с него. Това бе много трогателен момент, защото при подобни спешни случаи във всекидневието шансовете за успех са много по-малки" - започна Клайнфелд.

"Тогава го попитах: "Е, обратно с нас ли си?". Ериксен ми отговори: "Да, обратно с вас съм. По дяволите, аз съм само на 29 години" - разказа още немският доктор.

А следващият мач на Дания на Евро 2020 - срещу Белгия, ще бъде прекъснат в чест на Кристиан Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички