Прогоненият от Севиля Иско си намери изненадващ нов отбор от Бундеслигата


Прогоненият от Севиля Иско си намери изненадващ нов отбор от Бундеслигата
Снимка: Getty Images

2082 0

Бившият полузащитник на Реал Мадрид - Иско, е близо до преминаване в отбора от Бундеслигата Унион Берлин. Договорът на испанеца със Севиля беше прекратен миналия месец и оттогава той е свободен агент.

В момента Унион Берлин е втори в таблицата на Бундеслигата с 36 точки от 18 мача. Те са изравнени по точки с лидера в лигата Байерн Мюнхен, след като са изиграли един мач повече от баварците, а сега проявяват интерес към испанеца, твърди Superdeportes.

Иско записа само 19 мача за Севиля, след като се присъедини към тях миналото лято, като вкара един гол и направи две асистенции. След преместването на Хулиен Лопетеги в Уулвърхемптън обаче, Иско се скара с ръководителите на клуба, което доведе до неговото напускане.

Иско имаше изпълнен с трофеи период с Реал Мадрид, като спечели пет титли от Шампионска лига, наред с други отличия. Той изигра 353 мача за гранда от Мадрид, като отбеляза 53 гола и направи 57 асистенции.

30-годишният със сигурност може да даде огромен тласък на Унион Берлин в опита им да спечелят титлата в Бундеслигата. Според мнозина Иско не е загубил формата си и може отново да се превърне в един от най-добрите плеймейкъри в света.

Бившият полузащитник наРеал Мадрид Иско е близо до преминаване в отбора от Бундеслигата Унион Берлин. Договорът на испанеца със Севиля беше прекратен миналия месец и оттогава той е свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички