Принц Уилям за загубения финал на Евро 2020: Сърцето ми е разбито!


Принц Уилям за загубения финал на Евро 2020: Сърцето ми е разбито!
Снимка: Getty Images/Guliver

2092 0

Херцогът на Кеймбридж и президент на футболната асоциация на Англия принц Уилям коментира поражението на британския отбор във финала на Европейското първенство по футбол. Както е известно, след изпълнение на дузпи шампион на Европа стана Италия.

"Сърцето ми е разбито. Поздравявам Италия за голямата победа. Англия, вие стигнахте толкова далеч, но, за съжаление, този път не беше нашият ден. Всички вие можете да държите главите си високо вдигнати и да се гордеете със себе си, знам, че това не е всичко", пише на профила на Уилям в Туитър.

Принцът подкрепи и тъмнокожите играчи на Англия, които станаха жертва на расистки обиди от собствените си фенове след поражението. "Повръща ми се от расистки обиди срещу английски футболисти. Напълно неприемливо е играчите да търпят такова отвратително отношение към себе си. Това трябва да спре, а всеки, който е замесен в това, трябва да си понесе отговорността", заяви херцогът. А колко англичани са гледали финала разберете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички