Приказката за Компани в Белгия започва да се превръща в кошмар


Приказката за Компани в Белгия започва да се превръща в кошмар
Снимка: Getty Images/Guliver

2191 0

В края на миналия сезон Венсан Компани изненада с решението си да напусне Манчестър Сити и да се върне в родния си клуб Андерлехт. Там бившият капитан на английския шампион е играещ треньор, но нещата не изглеждат никак добре за белгиеца.

Към момента той все още не е записал победа в белгийската Първа дивизия. Отборът му записа две равенства и две загуби в четири мача и се намират на 13-о място от 16 отбора в лигата.

"По време на предстоящата пауза заради националните отбори, треньорите работят със своя състав по-интензивно. Компани обаче няма да е с отбора си, а ще е част от състава на Белгия за мачовете със Сан Марино и Шотландия, а след това ще има и прощален мач в Манчестър. 

Някои хора обичат да бъдат заети, но в един момент стават окупирани. Компани трябва да помисли над това. Има си лимити за всичко. Разбира се, че не трябва да се отказва от футбола, но трябва да е сигурен, че повече такова нещо няма да се повтори", сподели бившият нападател на Андерлехт Марк Деграйс пред "HLN".

А как дебютира Компани като играещ треньор на Андерлехт може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички