Предизвестен край: Лоша храна и неравен терен шокирали Джордан Хендерсън още след трансфера в Ал Етифак


Предизвестен край: Лоша храна и неравен терен шокирали Джордан Хендерсън още след трансфера в Ал Етифак
Снимка: Getty Images

5459 0

Престоят на Джордан Хендерсън в Саудитска Арабия е бил предрешен от самото начало. Още при пристигането си е бил втрещен от някои неща в клуба, включително и водената подготовка на Ал Етифак.

Той напусна саудитската лига след само 6 месеца там, като се завърна в Европа в отбора на Аякс. Появиха се информации, че дори се е отказал от огромната сума от 4 млн. паунда, за да се раздели с клуба.

Условията са били много под нивото за бившия капитан на Ливърпул

Никак не е бил впечатлен от видяното

Бившият полузащитник на Ливърпул и семейството му се бориха да се установят в новата среда, а сега стана ясно, че съоръженията на Ал Етифак, трениран от Стивън Джерард, са били счетени за лоши.

Според The Athletic проблемите са започнали в предсезонния тренировъчен лагер на клуба в Хърватия, който е описан като "под стандарта". Твърди се, че персоналът не е бил впечатлен от храната и съоръженията, докато теренът, на който тренира първият отбор, е неравен. Проблемите са били очевидни и в клуба, който предприе промени и техният стадион трябваше да бъде преустроен. А има и конкретна причина, поради което играчите трудно напускат Саудитска Арабия и се връщат в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички