Преди ключовия мач на Полша: От федерацията обвиняват, че Роберт Левандовски им дължи пари


Преди ключовия мач на Полша: От федерацията обвиняват, че Роберт Левандовски им дължи пари
Снимка: GettyImages

3820 0

Роберт Левандовски несъмнено е основният играч в състава на националния отбор на Полша. 35-годишният играч е талисманът в продължение на много години и се очаква това да продължи, докато не обяви оттеглянето си от тима. 

Напрежение между Левандовски и полската федерация

Отношенията на Левандовски с Полската футболна федерация обаче са доста нестабилни. Според полското издание Meczyki, нападателят на Барселона дължи пари на федерацията. Съобщава се, че той е обещал да плати за вечеря по време на Световното първенство, но по-късно е прехвърлил сметката на федерацията.

Томаш Завислак, който е най-добрият приятел на Левандовски – обаче категорично отрече тези обвинения. "Чух слух, че федерацията разпространява такива глупости, за да атакува Робърт точно преди най-важния квалификационен мач. Какво съвпадение.

Както често се случва със слуховете, те често нямат много общо с истината. Факт е, че Робърт плати за вечерята лично и никога не е чакал или получил възстановяване от Полската футболна асоциация".

Барселона също се тревожи за ситуацията, засягаща Левандовски. Той току-що започна да набира форма този сезон и последното нещо, което каталунците искат, е това да бъде засегнато. Наскоро Шави се наложи да защити Левандовски от критики относно играта му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички