Потвърдено: Марсело Брозович ще обедини сили с Кристиано Роналдо в Ал Насър!


Потвърдено: Марсело Брозович ще обедини сили с Кристиано Роналдо в Ал Насър!
Снимка: GettyImages

5066 0

Саудитският гранд Ал Насър, в който се подвизава Кристиано Роналдо, е постигнал съгласие с лидера на Интер - Марсело Брозович, и хърватският национал ще се присъедини към тима от Близкия Изток, съобщи Фабрицио Романо.

Според италианският журналист 30-годишният полузащитник е постигнал устна договорка и не е могъл да откаже офертата на Ал Насър. Очаква се той да премине медицински прегледи в петък (30 юни) и след това да подпише контракт до края на сезон 2025/26.

Ал Насър е приел всички изисквания, които хърватинът е имал. Интер ще бъде компенсиран с 23 милиона евро за услугите на полузащитника, а самият той ще получи общо 100 милиона евро под формата на заплати до края на сезон 2025/26.

Брозович слага край на 8-годишния си престой в италианската столица. Той се превърна в същински лидер на Интер със своите 330 мача с екипа на "нерадзурите". Той може да се похвали с 31 попадения и 43 асистенции. Хърватинът вдигна трофея от Серия А веднъж, спечели Купата на Италия 2 пъти и два пъти триумфира за Суперкупата на страната.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бъдещето на Килиан Мбапе се решава на важна среща, а Реал Мадрид чака с нетърпение развитието и.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички