Потвърдено: Кристиан Ериксен говорил със съотборници от Интер, уверил ги, че е добре


Потвърдено: Кристиан Ериксен говорил със съотборници от Интер, уверил ги, че е добре
Снимка: Getty Images/Guliver

2582 0

Потвържденията за стабилизираното състояние на Кристиан Ериксен поуспокоиха целия свят, след като датчанинът колабира по време на мача между Дания и Финландия на Европейското първенство по футбол и имаше опасност за живота му.

Твърдеше се, че той самият е настоял впоследствие двубоят да бъде подновен и довършен само минути, след като се разрази инцидентът. Оказва се, че той е говорил и в комуникационния канал на клубния си отбор Интер.

Това разкри изпълнителният директор на италианския клуб Джузепе Марота. Той призна, че Ериксен е споделил, че се чувства добри и дори се надява да се завърне. Марота подчерта и важната намеса на Симон Кяер, както и факторът, че болницата е била близо.

"Кристиан изпрати съобщение до чат групата на Интер. Написа, че е добре и се надява да се завърне. Не мога да говоря за състоянието му, защото е редно датската федерация да съобщава какво е то. Намесата на Кяер обаче е била много важна, както и близостта на болницата. Хубавото е, че в този момент на болка и страдание, светът на спорта се обедини и забрави съперничеството" - сподели Марота.

Колкото до трагедията на терена, свидетел от първо лице разказа какво се е случило и как се е помогнало на Ериксен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички