Потвърдено: Ясно е с какви екипи ще излязат Италия и Англия във финала на Европейското първенство


Потвърдено: Ясно е с какви екипи ще излязат Италия и Англия във финала на Европейското първенство
Снимка: Getty Images

1519 0

Официално бе потвърдено с какви екипи ще играят отборите във финала на Европейското първенство по футбол. Както е известно, той ще се състои в неделя, 11 юли, като ще стартира в 22:00 часа българско време. Мачът е на "Уембли", но символичен домакин ще бъде Италия.

"Скуадра адзура" ще бъде в традиционните си сини фланелки с бели гащета. Колкото до Англия, играчите ще бъдат в бели фланелки, въпреки че някои от тях искаха да повторят Световното първенство от 1966 година, когато бяха облечени в червено.

Някои суеверни италианци също се надяваха съперникът им да е в червено, тъй като на Евро 2020 италианците се справиха с всички страни, чиито традиционни екипи са в този цвят - Турция, Швейцария, Уелс, Австрия, Белгия и Испания.

При вратарите - Джанлуиджи Донарума ще бъде облечен в жълто, а Джордан Пикфорд в зелено. Англия коленичи преди всеки мач до момента, а от Италия потвърдиха, че ще се присъединят към тях в това. Така е отправена молба към рефера и ще се осъществи секунди преди началото на мача.

А в Шотландия силно се надяват Италия да победи Англия на Евро 2020 и дори оприличиха Манчини на "Смело сърце" (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички