В Шотландия силно се надяват Англия да не спечели Европейското първенство (СНИМКА)


В Шотландия силно се надяват Англия да не спечели Европейското първенство (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2359 0

Във Великобритания отново се затвърдиха не особено топлите съседски чувства между страните, след като в Шотландия силно се надяват Англия да загуби финала на Европейското първенство по футбол, който ще се играе в неделя, 11 юли.

За целта "териерите" възлагат всичките си надежди на това Италия да спечели големия сблъсък, който ще се състои в дома на Англия - на митичния стадион "Уембли" в Лондон. Съседската "обич" не се прикрива и шотландците открито изявяват позицията си.

Популярният шотландски вестник "Национал" излезе с наставника на "Скуадра адзура" Роберто Манчини на първа страница, превъплътен в героя на Мел Гибсън от прочутата продукция "Смело сърце" (в която шотландците воюват срещу англичаните).

"Спаси ни, Роберто, ти си нашата... последна надежда (не можем да понесем още 55 години от тях да повтарят само за това" - пък гласи текстът към образа на Манчини, който е умело вплетен в сцена от споменатия филм. А как Италия потегли към Лондон за финала на Евро 2020 без много важна фигура в отбора (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички