Португалия - Босна и Херцеговина по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо с националния тим?


Португалия - Босна и Херцеговина по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо с националния тим?
Снимка: GettyImages

3830 0

Националният отбор на Португалия посреща Босна и Херцеговина в мач от група "J" на квалификациите за Евро 2024 в Германия. Двете селекции са фаворити за спечелване на групата и очакванията за мача са завишени.

Португалците са с перфектен рекорд до момента. Момчетата на Роберто Мартинес могат да се похвалят с първото място в групата с 6 пункта, 10 отбелязани гола и 0 допуснати. Босна е на третата позиция с 3 точки, като изостава с 1 зад втория Словакия.

Португалия ще бъде водена от своя лидер Кристиано Роналдо, който може да се похвали с 4 попадения до момента в квалификациите. КР7 наниза по 2 попадения както на Лихтенщайн, така и на Люксембург за победите на "мореплавателите" съответно с 4:0 и 6:0.

Босна пък може да се похвали с 1 победа, която бе постигната срещу Исландия с 3:0, но след това записа поражение с 0:2 от Словакия и сега ще направи всичко възможно да се върне на пътя на победите.

Къде да гледаме Португалия - Босна?

Първият съдийски сигнал на Давиде Маса на "Ещадио да Луж" в Лисабон ще прозвучи в 21:45 (българско време). Срещата ще бъде предавана пряко в ефира на "Diema Sport 3".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голмайсторът на Ал Насър призна, че с Кристиано Роналдо се играе лесно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички