Кристиано Роналдо е доволен от трансферите в Саудитска Арабия, но обясни защо е трудна адаптацията


Кристиано Роналдо е доволен от трансферите в Саудитска Арабия, но обясни защо е трудна адаптацията
Снимка: GettyImages

1319 0

Световната звезда на футбола Кристиано Роналдо обяви, че не е изненадан от последните гръмки трансфери, които бяха направени в Саудитска Арабия. А именно привличането на Карим Бензема и Н'голо Канте, за когото се очаква официалното потвърждение. Португалецът бе първата голяма звезда, която подписа там и избра отбора на Ал Насър.

Роналдо е развълнуван за бъдещето на футбола в Саудитска Арабия

Роналдо е развълнуван за бъдещето на футбола в страната. "Не ме изненада, но ме прави наистина щастлив да видя хора по целия свят, които сега гледат саудитското първенство. Вярвам, че лигата ще продължи да се развива и много повече играчи от европейските лиги ще дойдат тук да играят", заяви той пред "FourFourTwo".

"Феновете тук бяха невероятни за мен, като ме посрещнаха с добре дошъл, и тези, които ме следват, за да продължат по това невероятно пътешествие. Всяка лига и държава са различни и аз съм много горд, че преживях три различни лиги в Европа и спечелих титли във всички тях".

"Най-голямата разлика, която открих в Саудитска Арабия, очевидно е горещината и адаптирането на графика за тренировки по-късно през деня, когато е по-хладно. Но сега наистина свикнах с това". Самият Роналдо пък разкри откъде идва емблематичното му отпразнуване на гол и дали се дразни, когато го копират.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички