Пепе разгада намеренията на Бензема, но Патрисио не го послуша и сбърка (ВИДЕО)


Пепе разгада намеренията на Бензема, но Патрисио не го послуша и сбърка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

19494 0

На Европейското първенство по футбол са събрани едни от най-големите звезди, играещи в грандовете на Стария континент. Съвсем разбираемо, повечето от тях се познават, а някои дори са били (или все още са) съотборници.

Такъв бе случаят на терена по време на дербито между Португалия и Франция, където Рафаел Варан, Карим Бензема, Пепе и Кристиано Роналдо бяха заедно в Реал Мадрид (звездите на "петлите" все още са). А колко добре си пролича това?

В края на полувремето Франция получи правото да изпълни леко спорна дузпа за нарушение срещу Килиан Мбапе. С изпълнението обаче не се нае младият французин, а опитният Бензема. И точно тогава се стигна до момент, който убягна на мнозина, но и който можеше да се окаже ключов за двубоя.

Точно преди да бъде изпълнен 11-метровият наказателен удар Пепе посочи на своя сънародник на вратата Руи Патрисио накъде да се хвърли, за да отрази удара на Бензема. В крайна сметка обаче стражът не го послуша, а нападателят на Реал стреля точно там.

Това се оказа ключово, тъй като в последните секунди Франция изравни и не позволи на Португалия да се прибере с аванс на почивката. А точно в началото на второто полувреме дойде и другият гол на нападателя. Вижте и братските отношения между Кристиано Роналдо и Карим Бензема (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички