Пепе избухна в свой стил - фаулира противник и получи картон с усмивка на лице


Пепе избухна в свой стил - фаулира противник и получи картон с усмивка на лице
Снимка: Getty Images

1958 0

Ексцентричният централен бранител на Португалия Пепе за пореден път напомни за грубия си стил на игра. Този път "жертва" на защитника стана футболистът на Белгия Торган Азар по време на срещата между двата отбора от 1/8-финалите на Евро 2020.

15-на минути преди края на срещата Португалия изоставаше в резултата с едно попадение и играчите на отбора започнаха да губят търпение. След няколко разменени нарушения последва много грубо влизане на Пепе, в което дори не търсеше да играе с топката.

Бранителят се засили и буквално прегази набиращия скорост Торган Азар, за да го повали на земята. Безпардонното нарушение предизвика остра реакция от футболистите на Белгия, които веднага връхлетяха върху Пепе, а той пък бе защитен от своите съотборници.

Главният арбитър на срещата Феликс Брих веднага му показа жълт картон, на който Пепе, изненадващо или не, се усмихна. В социалните мрежи заваляха шеговити коментари, че бранителят е доволен, че е получил редовния си жълт картон с нарушение в типично негов стил.

Как се разви срещата Белгия - Португалия - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички