Паредес: Наградата от Копа Америка за нас бе, че Лео взе трофея


Паредес: Наградата от Копа Америка за нас бе, че Лео взе трофея
Снимка: Getty Images

1533 0

Полузащитникът на ПСЖ Леандро Паредес се върна към спеччелването на Копа Америка 2021 с националния отбор на Аржентина. Той изуми с обяснението си, че за него и съотборниците му е било по-важно радостта на Лионел Меси от спечелването на трофея, отколкото тяхната собствена.

"Мисля, че това беше по-добро от онова, за което мечтаехме. Мисля, че дори мечтата не е толкова съвършена, колкото това, което преживяхме. Това бяха 45 прекрасми дни. Шампион стана Лео Меси, а за нас това беше дори по-голяма награда от победата с националния отбор. Както току-що казах, нито една мечта не е толкова перфектна, колкото всичко, което изживяхме в този турнир", каза аржентинецът, цитиран от "TNT Sports".

"Наградата беше, че успяхме да допринесем за това Лео да вземе трофея. Мисля, че той много страдаше. Ние, като аржентинци, също страдахме, когато виждахме как той губи всички тези финали. Беше страхотно да му помогнем да вземе трофей с националния отбор. За нас това е повече от достатъчна награда", допълни Паредес.

До Копа Америка 2021 Аржентина с Меси в състава загуби финала на Мондиал 2014 и 3 финала на Копа Америка (2007,2015,2016 г.). А ето как избухна Меси след триумфа в Копа Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички