Папу с доказателство за сиропа - научил, че е с допинг в навечерието на финала за Мондиал 2022


Папу с доказателство за сиропа - научил, че е с допинг в навечерието на финала за Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

894 0

Световният шампион Папу Гомес проговори за допинг скандала пред радио "Оле". За аржентинеца стана ясно, че е хванат да се състезава след употреба на забранени вещества и поради тази причина е изхвърлен от футбола за следващите 2 години. 

Какво признава играчът

Футболистът вече е във връзка с испанските си адвокати, които ще обжалват суровото решение. По думите на наказания - той приел "сироп за кашлица" от сина си, но не се е консултирал с лекари. 

Поради веществата в лекарството идва наказанието, опасява се Гомес. Той добавя, че за положителния тест разбрал в часовете преди финала на Мондиал 2022 между Аржентина и Франция. Изследванията обаче за направени преди близо година през месец октомври и надпреварата още не е била започнала. 

Към момента Гомес ще се превърне в свободен агент, след като договорът му със Севиля бива прекратен. Пред "Оле" той е категоричен, че пази доказателството за сиропа на сина си. 

Следете всичко за развитието с Папу Гомес със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички