От Уелс: Бейл "отново се влюби във футбола" след Реал Мадрид


От Уелс: Бейл "отново се влюби във футбола" след Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1004 0

Асистентът в Уелс Робърт Пейдж сподели, че Гарет Бейл отново е влюбен във футбола, след като се завърна в Тотнъм след тежък период в Реал Мадрид и това може да помогне на нападателя да заблести за националния отбор.

Бейл напусна "шпорите", за да се присъедини към Реал преди седем години, но се завърна в северния лондонски клуб под дългосрочен заем, след като загуби доверието на мениджъра на испанския клуб Зинедин Зидан и се оказа маргинализиран към края на миналия сезон.

"Той ми изглежда така, сякаш се наслаждава на футбола си отново. Той обича да идва при Уелс. Докато съм бил част от отбова, той никога не е пропускал лагер, различен от този през октомври поради контузия“, каза Пейдж.

"Сега, когато е на място като Тотнъм, той има мениджър [Жозе Моуриньо], който го иска там, иска да играе седмица след седмица - или те го изграждат до това, където той да играе 90 минути последователно. Имаме играч, който се е влюбил отново в играта и се наслаждава на футбола си. Надяваме се, че ще извлечем и ползите от това", допълни още.  

А съвсем наскоро Жозе Моуриньо предупреди феновете на Тотнъм да не очакват същия Бейл отпреди 7 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички