От дузпа в тъч - БУКВАЛНО! И това ако не е "черно тото"... (ВИДЕО)


От дузпа в тъч - БУКВАЛНО! И това ако не е "черно тото"... (ВИДЕО)

3139 0

Тазгодишният финал за Купата на щата Огун в Нигерия ще се запомни завинаги с шокиращите дузпи, които решиха изхода от двубоя между Ремо Старс и Иджебу Юнайтед, който бе завършил 0:0 в редовното време.

"Ако това не е "черно тото", тогава не знам какво друго може да бъде! Защо нигерийският футбол изглежда така? Защо никога не искаме да се развиваме?", запита местният влогър Ибукун Алуко, който разпространи кадрите в социалната мрежа "Twitter".

Отборът на Иджебу Юнайтед излезе краен победител при 11-метровите наказателните удари, но на видеото се вижда как вратарят на Ремо изобщо не прави опит да се намеси при едно от изпълненията, а след това негов съотборник буквално изритва топката в тъч и най-театрално се хваща за главата!

*Според някои източници, футболисти на Ремо Старс са заявили след мача, че действията им са били в израз на протест срещу отсъжданията на главния рефер...

Вижте самѝ какво се случи в Нигерия:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички