Още през март Меси може да се завърне в националния отбор


Още през март Меси може да се завърне в националния отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1324 0

Лионел Меси изглежда, че съвсем скоро отново ще се завърне в националния отбор на Аржентина. Това потвърди президентът на Аржентинската футболна федерация Клаудио Тапия. Много е вероятно това да се случи още за предстоящите две контроли, които „гаучосите“ предстои да изиграят през март.

"Скалони ще обяви групата с играчи, на които ще разчита за тези два мача в първите дни на март. Без никакво съмнение, Меси ще попадне в този списък. Завръщането на Меси зависи от Скалони. Всички знаем, че Лео иска да бъде част от националния отбор. Ние също ще бъдем много радостни, ако Лео се завърне", заяви Тапия.

Аржентина ще играе срещу Венецуела на 22 март и срещу Мароко – четири дни по-късно. Меси пожела да си вземе почивка от изявите си в националния отбор, след като отборът му крушира на Мондиала в Русия. След трудната групова фаза, най-вече след тежката загуба с 0:3 от Хърватия, Аржентина все пак стигна до елиминации. Там обаче бе спряна след от бъдещия световен шампион Франция.

От Барселона пък подготвят нов голям договор за звездата си - ето с какви параметри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички