Барселона подготвя нов голям договор за Лионел Меси


Барселона подготвя нов голям договор за Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2170 0

Президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу коментира бъдещето на Лионел Меси и това до колко то е обвързано с клуба. В момента Ла Пулга е капитан на тима, като прекара цялата си кариера на "Камп Ноу". Той има договор с клуба за още две години и половина, а след края му ще е на 34 години.

Бартомеу обаче обяви връзката между Меси и Барселона като "вечна" и е сигурен, че аржентинецът ще остане за дълго в каталунската столица. Освен това в Барса готвят и нов договор за Меси, който ще бъде за още пет години.

"Лео Меси ще продължи при нас. Той е играч на отбора, а връзката ни ще продължи вечно. Той ни каза, че иска да продължи работа в клуба. Предложихме му нов договор за още пет години, надяваме се да го премисли и да приеме. Знам, че един ден ще дойде моментът, в който той ще каже, че спира с футбола. Трябва да приготвим нашия клуб за бъдещето. Имаме чудесни млади момчета, защото трябва да продължим добрата ера на Барселона", заяви Бартомеу пред "Radio 5 Live".

ШАВИ УБЕЖДАВА ЛЕО МЕСИ ДА ЗАВЪРШИ КАРИЕРАТА СИ В КАТАР

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички