Още двама важни играчи отпаднаха от състава на Франция за Лига на нациите


Още двама важни играчи отпаднаха от състава на Франция за Лига на нациите
Снимка: Getty Images

2291 0

Проблемите на Франция с контузии на играчи преди мачовете срещу Австрия и Дания от Лигата на нациите продължават да се увеличават, след като още двама отпаднаха от сметките на селекционера Дидие Дешан. Това са вратарят Юго Лорис и защитникът Тео Ернандес.

Опитният Лорис, който има 139 срещи за "петлите", е с травма на бедрото, докато Ернандес е с разкъсан адуктор. На тяхно място Дешан повика стража на Нант Албан Лафонт и бранителя на Астън Вила Лука Дин.

За сблъсъците с Австрия и Дания треньорът няма да може да разчита още на Пол Погба, Н'Голо Канте, Карим Бензема, Кингсли Коман, Преснел Кимпембе и Лука Ернандес. Мускулна контузия получи и халфът на Ювентус Адриен Рабио, както и повиканият на негово място Бубакар Камара. 

Франция посреща Австрия на 22 септември, а три дни по-късно гостува на Дания. Световните шампиони се представят слабо в тазгодишното издание на Лигата на нациите, като имат само две точки след четири мача и вече нямат и теоретичен шанс за първото място. А ето групата на Дидие Дешан за мачовете от Лига на нациите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички