Опитват се да върнат Гълъбинов в Серия "С"


Опитват се да върнат Гълъбинов в Серия "С"
Снимка: Getty Images/Guliver

569 0

Регионалният вестник "Атако" съобщи във вторник, че италианският Фоджа се интересува от правата на бившия национал на България - Андрей Гълъбинов

Това би бил поредният трансфер за българина на Ботуша, след като през годините бе част от Дженоа и Специя в Серия А, както и от Ливорно, Авелино, Новара в по-долните дивизии. 

34-годишният Гълъбинов вече няколко месеца е свободен агент, след като доскорошният му клуб Реджина не успя да се класира за Серия "B".

Ще се стигне ли до трансфер

В момента единствената пречка пред трансфера е мнението на президента на Фоджа - Никола Канонико. Той не е убеден в доброто физическо състояние на Гълъбинов, който бе опериран заради скъсан ахилес и бе извън терените около 9 месеца.

Сега решението за сделката остава в ръцете на спортния директор - Емануеле Белвизо. Фоджа в момента е трети в класирането на Група "C" в Серия "C". Амбициите на тима са за завръщането във второто ниво на италианския футбол.

Следете всички трансфери през цялата година със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички