Екзотичен клуб напът да изведе Гълъбинов за първи път извън Италия?


Екзотичен клуб напът да изведе Гълъбинов за първи път извън Италия?

1573 0

Седем италиански отбора от Серия В и Серия С проявяват интерес към българския нападател Андрей Гълъбинов, но той може да поеме към изненадваща и екзотична дестинация, съобщава сайтът tarafdari.com.

Гълъбинов може да се озове в първенството на Иран, тъй като с него са се свързали агенти, които го предлагат на местния гранд Персеполис. Ако това се случи, опитният таран ще играе за първи път в кариерата си извън Апенините.

Твърди се, че "въпреки опитите на мениджъри, близки до клуба, да докарат бразилски нападатели, последните усилия на посредниците са свързани с нападателя Гълъбинов, който в миналото е бил национал на България и е играл в италианската Серия А".

Нападателят вече е провел разговори с посредниците на Персеполис и в момента се чака неговият отговор. За последно той беше футболист на Реджина, но тимът загуби лиценза си за Серия В и това го направи свободен агент. Синът на българската волейболна легенда Асен Гълъбинов не игра много, но причината е тежка контузия, с която той влезе в сезона.

От началото на първенството на Иран са изминали четири кръга, а Персеполис е на второ място с 10 точки след три победи и едно равенство, на 2 зад лидера Сепахан. А ето кой сигурен трансфер на Гълъбинов бе провален от контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички