Официално: Фабрегас подсили италиански втородивизионен тим (ВИДЕО)


Официално: Фабрегас подсили италиански втородивизионен тим (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

1060 0

Италианският Комо официално обяви привличането на бившия испански национал Сеск Фабрегас. В клубните социални мрежи бе споделен клип, на който полузащитникът пристига на клубния стадион край езерото Комо, а междувременно не пропуска да поздрави многобройните фенове, които очакваха автографи и снимки с футболиста.

Според информациите, непотвърдени от клуба, договорът на 35-годишния играч е за следващите два сезона, а след това е възможно да започне треньорска кариера в клуба. Опитният футболист за първи път ще играе в Италия, но има богат опит в Англия, Испания и Франция.

Арсенал, Барселона, Челси и Монако са само част от тимовете, за които се е подвизавал. Сумирано той има 723 мача на клубно ниво, като се е отчел със 125 гола и 215 асистенции.

Испанецът е триумфирал два пъти във Висшата лига на Острова и по един път в Ла Лига и Лига Европа. За "Ла Фурия Роха" има 110 двубоя, в които е вкарал 15 пъти, а 36 пъти е подал головия пас. С испанската селекция е ставал световен и двукратен европейски шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички