Новият в Реал: Не искам да ме сравняват с Неймар


Новият в Реал: Не искам да ме сравняват с Неймар
Снимка: Getty Images/Gulliver

4027 0

Реал Мадрид представи днес още едно от новите си попълнения - Родриго Гоеш. Той беше изключително щастлив на пресконференцията минути след официалното представяне.

"Реал Мадрид е детската ми мечта. Днес е най-щастливият ден в живота ми. Още не съм говорил със Зидан, но със сигурност беше страхотен футболист, а сега е голям треньор. Нямам търпение да тренирам под негово ръководство. Напрежение има във всички клубове, но тук е още по-голямо, защото това е най-великият клуб в света. Винисиус ми каза, че трябва да съм търпелив”, заяви той.

"Аз съм бърз нападател, с дрибъл. Идентифицирам се с Неймар и Робиньо. Обичам да играя по фланговете. Готов съм да играя. Смятам, че винаги трябва да вървим нагоре и да се подобряваме. Мисля, че бележа доста голове. Не искам да бъда Неймар, но от Реал Мадрид. Искам да бъда Родриго от Реал Мадрид. В Мадрид винаги привличат най-добрите футболисти. Готов съм да играя и за втория състав. Знам, че напрежението е по-високо, но към готов да се справя", заяви още халфът по време на своето официално представяне.

Голямата цел в момента на Реал е Пол Погба, клубът обаче има голяма конкуренция - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички