Ювентус срещу Реал в яростен сблъсък за Погба


Ювентус срещу Реал в яростен сблъсък за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

3390 0

Италианският шампион Ювентус ще се активизира в опит да привлече френската звезда Пол Погба. От клуба смятат да отправят оферта на стойност между 130-140 милиона евро, съобщава изданието "Goal".

Според източници, близки до "бианконерите", спортният директор на клуба Фабио Паратичи е провел среща с представители на Манчестър Юнайтед и е обсъдил потенциалния трансфер. Това се е случило, докато Паратичи е бил в Англия, за да финализира детайлите по сделката за привличането на треньора Маурицио Сари.

"Старата госпожа" обаче има сериозен съперник за подписа на Погба. Това е 13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид. И двата клуба имат своите козове в борбата. От една страна френската звезда вече е била в отбора на Ювентус и не крие симпатиите си към клуба. От друга - треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан и Пол Погба са сънародници, като неведнъж са демонстрирали уважението си един към друг.

Предстои да разберем кой ще надделее и дали "кралският клуб" ще привлече втори "галактико", след като Еден Азар се присъедини към отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички