Нов яростен дебат за Лионел Меси и Кристиано Роналдо


Нов яростен дебат за Лионел Меси и Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1696 0

Кристиано Роналдо бе остро критикуван след края на срещата на Португалия със Сърбия, заради реакциите на звездата след приключването на срещата. Дебатът сред феновете в социалните мрежи бе сериозен, като за сетен път се противопоставиха феновете на капитана на Барселона – Лионел Меси, както и тези на португалеца.

Звездата на Ювентус реализира гол в добавеното време, който печелеше мача за европейските шампиони в Белград, но той не бе зачетен от реферската бригата. Липсата на ВАР в световните квалификации за Мондиал 2022 спомогна за това съдиите да нямат технология на голлиниите и грешката на „Райко Митич” бе факт.

Роналдо се разгневи жестоко след взетото решение и захвърли капитанската си лента на терена, крещейки по съдиите. Също така нападателят напусна преждевременно терена преди рефера Дани Маккели да бе отсъдил последния съдийски сигнал.

Преди време 36-годишният играч бе споделил в социалните мрежи, че за него най-голямата чест е да е капитан на своята страна. По това време се прояви нов дебат между неговите и феновете на Лео Меси, които чакаха това в социалните мрежи.

Мнозина привърженици на Меси обвиниха Роналдо в липса на лидерство, сравнение със звездата на Барселона, а десетки коментари в защита на двамата се проявиха в Twitter. А какво е чул селекционерът на португалия от нидерландския съдия, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички