Няма отказване - 35-годишният Луиш Нани продължи кариерата си на нов континент


Няма отказване - 35-годишният Луиш Нани продължи кариерата си на нов континент
Снимка: Getty Images

5736 0

Бившето крило на Португалия и Манчестър Юнайтед Луиш Нани подписа с австралийския Мелбърн Виктори в една от най-големите сделки в "А-лига"-та от години насам!

35-годишният футболист се присъедини към тима за срок от 2 години от италианския клуб Венеция. След като напусна "червените дяволи" през 2015 година, Нани имаше престои в САЩ, Испания и Турция.

"Горди сме от привличането на играч като Нани в нашия клуб и вярваме, че ще бъде невероятна придобивка за Мелбърн Виктори и цялата "А-лига". Той се наслади на страхотна кариера, изпълнена с успехи, както на клубно, така и на национално ниво и ние вярваме, че неговото качество и опит ще бъдат ключови в постигането на нашите амбиции през този сезон", заяви старши треньорът Тони Попович.

Бившият национал на Португалия, който има 112 мача за "мореплавателите" и спечели четири пъти Висшата лига с Манчестър Юнайтед, е най-голямото име, което пристига в австралийския футбол след Алесандро Дел Пиеро през 2012 година.

"Развълнуван съм да дойда в "А-лига"-та при Мелбърн Виктори и очаквам с нетърпение предизвикателството пред себе си", каза самият Нани.

*Мелбърн Виктори ще играе контрола с Манчестър Юнайтед в петък (15 юли) като част от предсезонната подготовка на "червените дяволи" в Азия и Австралия, но не се очаква Нани да бъде на линия за новия си отбор!

Вижте още: Приключи ли аферата на Левандовски с Барса? Полякът се появи на тренировка с Байерн Мюнхен (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички