Подготвя се нова мегасделка между Ювентус и Челси с участието на Мино Райола


Подготвя се нова мегасделка между Ювентус и Челси с участието на Мино Райола
Снимка: Getty Images/Guliver

7438 0

Има сериозни индикации, че през лятото на 2022 година можем да станем свидетели на още един голям трансфер с участието на известния футболен югент - Мино Райола.

"The Mail" пише, че английският гранд Челси проявява сериозен интерес към защитника на Ювентус Матайс де Лихт, а думи на самия Райола пред "NRC" потвърждават, че нидерландският бранител вече гледа далеч от Торино: "Де Лихт е готов за нова стъпка в кариерата и той също мисли така".

Съобщава се, че лондончани са готови да платят на Юве 85 милиона паунда за услугите на централния защитник. Отборът на Томас Тухел знае, че през лятото на следващата година може да бъде напуснат от Антонио Рюдигер и Сесар Аспиликуета и възнамерява да се подсили в тази зона (братът на Рюдигер вече се е договорил с Реал Мадрид?).

22-годишният Де Лихт направи име още в страхотния отбор на Аякс от 2019 година, който стигна до 1/2-финал в Шампионската лига. Тогава двамата заедно с Френки де Йонг бяха най-желаните имена на трансферния пазар и единият пое в посока Испания (Барселона), а другият към Италия. 

*Матайс е изиграл общо 94 мача за Ювентус до този момент, в които се е отчел с 6 гола и 2 асистенции!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички