Нидерландия - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на нациите?


Нидерландия - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лигата на нациите?
Снимка: Getty Images

6416 0

Нидерландия и Хърватия се изправят един срещу друг в полуфинален двубой от турнира за Лигата на нациите. Двата тима влизат в директна битка за място на финала тази вечер, а на домакинския фактор ще могат да разчитат "лалетата", които приемат този етап от надпреварата.

Именно те излизат на терена с мисъл за първи международен трофей от 35 години. По пътя си към момента възпитаниците на Роналд Куман изпревариха в групите тимовете на Белгия, Уелс и Полша, финиширайки с 5 победи и 1 равенство.

Хърватия от своя страна влиза в битката с огромно самочувствие. "Шахматистите" се радват на може би най-великото поколение в историята си, завоювало сребърен и бронзов медали от две последователни световни първенства. В Лигата на нациите пък Лука Модрич и компания пък бяха по-добри от Дания, Франция и Австрия при записани 4 успехи, 1 реми и 1 поражение.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали едва 2 пъти. Последният такъв до момента бе през 2008 г., когато "лалетата" надвиха опонента си с 3:0 в приятелска среща. Другата такава се състои на Световното 1998 г., когато "шахматистите" взимат своето с 2:1.

Къде да гледаме?

Полуфиналния двубой от Лигата на нациите е с начален час 21:45 ч. (българско време). Той ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 3". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите мача Нидерландия - Хърватия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички