Неймар се ядоса на лъжи по негов адрес: Това е голямо неуважение


Неймар се ядоса на лъжи по негов адрес: Това е голямо неуважение
Снимка: GettyImages

1051 0

Бразилската суперзвезда Неймар отвърна на "лъжите" и "неуважението" след твърденията, че се опитва да уволни наставника на Ал-Хилал Хорхе Жезус.

Бившата звезда на Барселона и Пари Сен Жермен отиде в саудитския клуб едва миналия месец. Той подписа изгоден двугодишен договор с отбора, като френският шампион ще получи около 86 милиона паунда.

Оттогава той записа три участия във всички състезания и даде две асистенции. Това накара Ал-Хилал да удължи серията си без загуба до девет мача, но всичко не изглежда особено спокойно за Неймар.

Неймар бесен на "лъжите" и "неуважението"

Според медиите в Испания отношенията между него и настоящия мениджър Хорхе Хесус не са никак добри. Твърди се, че Неймар е бил разочарован от коментарите на португалеца за него след равенството с Навбахор Наманган в Шампионска лига на Азия.

В коментар под публикация в Instagram, бразилецът написа: "Лъжи... Трябва да спрете да вярвате на тези неща. Страници като тази... с милиони последователи не можете да продължавате да публикувате фалшиви новини! С цялото ми уважение , моля ви да спрете това. Това е голямо неуважение". Появи се дори информация, че пред приятели Неймар е съобщил кой ще е следващият му отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички