Неймар напусна Чили, не можел да гледа Бразилия отстрани


Неймар напусна Чили, не можел да гледа Бразилия отстрани

1345 0

Неймар няма да остане с бразилския национален отбор до края на Копа Америка. Това реши самият играч, след като няма право да играе за родината си до края на турнира след тежко наказание от 4 мача лишаване от състезателни права.

"Ужасно е да тренирам, без да се подготвям за нещо. Ако остана тук само да тренирам, това ще ме убие", написа Неймар в социалната мрежа Инстаграм.

Самият селекционер Карлос Дунга е оставил капитанът на тима да избере какво да прави.

"Очаквах с много надежда и вяра решението, за да мога отново да служа на бразилския национален отбор на Копа Америка. За съжаление, това се оказа невъзможно. Знам, че моето присъствие в отбора е важно, както на всеки един от другите футболисти. Сега те повече от всякога трябва да мислят само за мачовете, които предстоят.

Като капитан и лидер нося отговорността за това да постигаме победи и да взимам решения, независимо дали са правилни или грешни. И сега дойде моментът за това решение. Независимо къде ще съм, винаги ще подкрепям отбора си. Но да съм тук, и само да тренирам, ме убива отвътре... Не ми носи никаква радост...," написа още Неймар.

"Ако остана, мисля, че може би ще разваля концентрацията на останалите, а това е основна задача. Извинявам се на колегите си, затова че ги поставям в такава ситуация, сигурен съм, че ще успея да им се реванширам. Успех, Бразилия!", завърши Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички