Неймар помоли за прошка съотборниците си


Неймар помоли за прошка съотборниците си
Снимка: Gulliver/Getty Images

1321 0

Бразилският национал Неймар помоли за прошка съотборниците си с официално изявление, което публикува. Футболистът беше наказан да пропусне четири мача на своя тим заради това, че изрита топка към съперник, а след това е отправил и обидни реплики към рефера на мача с Колумбия. Наказанието означава, че Неймар няма да може да вземе участие в мачовете на своя тим до края на Копа Америка.

"От много време исках да помогна на Бразилия да спечели Копа Америка, но за жалост не се получи. Зная, че присъствието ми е важно, както на всеки от моите съотборници, но сега повече от всякога трябва да се съсредоточат върху предстоящите мачове", сподели Неймар и продължи: "Никога не съм бягал от отговорности като един от лидерите на състава или като капитан, винаги съм се стремял да помагам. Сега е моментът да взема решение. Независимо от това къде ще съм, ще подкрепям националния отбор и ще стискам палци за успеха на съотборници ми".

"Имах нужда да изразя тези свои чувства. Ако бях останал тук, само щях да разконцентрирам всички. Моля за прошка моите съотборници, че ги поставих в тази ситуация", добави още Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички