Неймар бе повикан в състава на Бразилия за контролите идния месец


Неймар бе повикан в състава на Бразилия за контролите идния месец
Снимка: Getty Images/Guliver

7671 0

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар попадна в състава на Бразилия за приятелските срещи с Колумбия и Перу следващия месец, независимо от спекулациите относно бъдещето му, свързващи го с трансфер в Испания.

Новината за повиквателната от страна на селекционера Тите идва в момент, в който бившият капитан на Селесао е на път да напусне френския шампион ПСЖ и да се завърне в Ла Лига преди края на трансферния прозорец на 2 септември – или в Барселона, или в Реал Мадрид.

Най-скъпоструващият футболист в света страда от травма на глезена, която му попречи да участва на изминалата Копа Америка, спечелена от бразилците. Властите в Бразилия наскоро прекратиха разследването срещу Неймар по обвинение в изнасилване поради липса на доказателства – обвинение, което самият нападател отрече.

Тите сподели, че е разговарял с Неймар, който „е казал, че е щастлив“, но не е работил върху „тактическите аспекти на играта“. „Няма да оставя извън състава атлет от класата на Неймар“, обясни селекционерът на Бразилия, обяснявайки, че е искал да му даде „игрово време“. Междувременно разкриха ужасната причина за неистовото желание на Неймар да избяга от ПСЖ - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички