Не е само Кристиано Роналдо? Лео Меси също е шокирал в Ла Лига, но царете на пропуските са в Англия (ВИДЕО)


Не е само Кристиано Роналдо? Лео Меси също е шокирал в Ла Лига, но царете на пропуските са в Англия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1488 0

В понеделник вечер (11.03) Ал Насър отпадна от Шампионска лига на Азия от Ал Аин, но едно от най-обсъжданите неща бе огромен пропуск на Кристиано Роналдо. Португалецът, който е вкарал безброй важни попадения в своята кариера, този път "блесна" с ужасяващо изпълнение.

Точно на сантиметри пред вратата, която е изцяло на негово разположение, Роналдо прати топката покрай гредата. Дори и самият той не можеше да повярва какво точно се е случило и как не успя да вкара.

Именно заради неговия пропуск бяхме провокирани да разгледаме и други подобни изпълнения, като и големият му конкурент през последните над 10 години - Лионел Меси, също може да намери място в класацията.

В двубой срещу Ейбар през 2015 година, когато все още си партнираше с Луис Суарес в Барселона, Меси пропусна чиста възможност за гол. В 55-ата минута при резултат 0:1 за гостите аржентинецът пропуска да изравни, като на почти празна врата се разминава с попадението.

Неговият сънародник Серхио Агуеро също е правил изпълнение "ала Кристиано". Докато бе на върха на атаката в Манчестър Сити, Агуеро шокира с пропуск пред вратата. Тогава нападателят бележи хеттрик при победата с 6:0 над лондончани, а малко след пропуска отбелязва уникален гол от средна дистанция.

Друг представител от Висшата лига - Рахийм Стърлинг, често е бил автор на подобни изпълнения, като едно от тях е срещу Бърнли. През сезон 2017/18 нападателят на Сити прави едно от безумните изпълнения на сезона.

Фернандо Торес с екипа на Челси едва ли гледа това свое изпълнение с голямо удоволствие. Той направи страхотен индивидуален пробов последвано от контра движение в същата посока като преминаването през противниковия играч. Той свърши тежката работа, но след това Ел Ниньо тотално сам провали перфектното си изпълнение, като не вкара във вратата на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички