Най-неспортсменският момент на Европейското първенство по футбол? (ВИДЕО)


Най-неспортсменският момент на Европейското първенство по футбол? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7129 0

На четвъртфинала от Европейското първенство по футбол Англия не остави никакви шансове на Украйна и разгроми футболистите на Андрий Шевченко с 4:0. Въпреки липсата на интрига поради огромната разлика в класите обаче имаше моменти на напрежение в срещата.

Един от тях бе заклеймен в социалните мрежи, както и в някои медии на Острова, като най-неспортсменския на целия турнир. Той бе с участието на Хари Магуайър от лагера на "трите лъва" и на Роман Яремчук и Андрий Ярмоленко от Украйна.

Централният бранител на Манчестър Юнайтед се бе озовал на земята след единоборство. Яремчук му подаде ръка, за да се изправи, но бранителят отказа. Впоследствие Магуайър все пак размисли и протегна ръка, след като Роман вече бе отдръпнал своята и бе направил жест на недоволство.

Все пак Яремчук отново тръгна да подава ръка на англичанина, за да му помогне да се изправи, но тогава се намеси гневен капитанът на Украйна Андрий Ярмоленко и дръпна гневно ръката на своя съотборник и сънародник, след което го избута далеч от Магуайър. През цялото това време той отправяше гневни слова към бранителя.

Случката се разви пред главния съдия Феликс Брих, който малко преди това тотално погази правилата на Евро 2020 с неразумно действие (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Мит или истина: български вратар оставя трайна следа в Байерн Мюнхен?

След като SportLive.bg представи повече подробности около кариерите на едни от най-изявените футболисти...

Реклама

Най-четени новини


виж всички