Феликс Брих тотално погази правилата срещу коронавируса на Европейското първенство (ВИДЕО)


Феликс Брих тотално погази правилата срещу коронавируса на Европейското първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2079 0

Европейското първенство по футбол бе изместено с една година напред поради епидемията от коронавирус. Провеждането му през 2021 година, въпреки че е в над 10 различни града, протича при много строги мерки срещу вируса.

Действие на немския съдия Феликс Брих, което е в тотален разрез с правилата покрай COVID-19, сякаш остана незабелязано. Известно време след въпросния двубой, в който се случи - Украйна срещу Англия, все пак това стана тема на разговор в социалните мрежи.

При една от ситуациите, в които футболист на Украйна имаше нужда от намесата на медицинския щаб, останалите играчи на терена се възползваха и използваха момента, за да се освежат с вода (температурите в Рим бяха високи, въпреки че бе вечер).

Именно тогава се стигна и до въпросната ситуация, в която националът на Украйна Роман Яремчук сподели своето шише вода с Феликс Брих. Действието предизвика дискусии, тъй като дори не говорим за физическия контакт, а за чисто и просто директна обмяна на слюнка - почти 100%-ова гаранция за предаване на вируса, ако един от двамата го е имал.

Към момента от УЕФА не са се съсредоточили върху случая и изглежда сякаш няма да се обръща допълнително внимание на ситуацията. А каква е недопустимата грешка на Пикфорд в мача срещу Украйна, която в друг случай можеше да е фатална (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички