Най-добрият играч, който вероятно ще пропусне ЕВРО 2020


Най-добрият играч, който вероятно ще пропусне ЕВРО 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

1296 0

Един от най-добрите футболисти в света през сезон 2020/21 Карим Бензема изглежда няма да се завърне триумфално в националния отбор на Франция за Европейското по футбол 2020! Очаква се наставникът на "петлите" Дидие Дешан в идните дни да обяви списъка с играчи за форума през лятото, а самият селекционер заяви:

"Аз не съм Дядо Коледа, за да обявя изненади. Доработвам списъка малко по малко. Имам играчи като Толисо от Байерн, чието състояние не е много ясно", заяви Дешан пред "Кикер" на въпрос ще има ли изненади сред избраниците му.

Очаква се треньорът да обяви списъка си на 18 май, но след това той ще бъде редуциран до 1 юни.

"Ще имам играчи, които ще участват в двата финала на Европейските турнири. Надявам се всичко да е наред. Единственият важен списък е този, който изпращаме в УЕФА на 1 юни до полунощ", разкри Дешан.

Изглежда обаче, че в него няма да присъства името на голмайстора на Реал Мадрид, който през тази кампания е отбелязал цели 28 гола, добавяйки и 8 асистенции за "Белия балет". Наскоро той се превърна в реализатор №4 за всички времена в Шампионската лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички