На кои две млади звезди Ибрахимович се възхищава най-много и защо?


На кои две млади звезди Ибрахимович се възхищава най-много и защо?
Снимка: Getty Images

2290 0

Златан Ибрахимович несъмнено е един от най-колоритните футболисти в цялата история. Когато той прави комплимент на друг играч, това наистина значи много. Нападателят на Милан посочи и на кои две млади звезди се възхищава най-много - Килиан Мбапе от ПСЖ и Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд).

"Харесвам елегантните играчи, тези, които са напълно завършени. Когато си футболен играч, виждаш другите, начина, по който мислят, начина, по който се движат. Харесвам тези играчи, които предвиждат това, което ще се случи. Мисля, че Мбапе напомня много на Роналдо Феномена - той е много елегантен.

Когато говориш за млади играчи, говориш и за Холанд. Холанд е добър, защото е обсебен от головете и не прави повече от това, което трябва да прави. Той се фокусира върху головете, а понякога имаш играчи, които си мислят, че могат да правят повече, отколкото всъщност могат.

В Холанд виждам интелект, той просто иска да вкарва голове и той знае, че може да вкарва голове. Той опитва да прави само това" - заяви Ибрахимович. Наскоро пък се появи информация, че Милан ще заменя Ибрахимович с... нападател на Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички