На финал като на финал - 10 червени картона белязаха зрелищен мач в Аржентина (ВИДЕО)


На финал като на финал - 10 червени картона белязаха зрелищен мач в Аржентина (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

902 0

Във вечерта на 6 ноември (българско време), вицешампионът на Аржентина - Расинг Клуб, победи шампиона - Бока Хуниорс, във финала за Трофея на шампионите.

Мачът завърши 2:1 след продължения, но ще се запомни най-вече с това, че главният рефер Факундо Тейо показа цели 10 червени картона!

Бока поведе на стадион "Вийя Мерседес" в Сан Луис с 1:0 в 19-ата минута чрез Норберто Бриаско, а три по-късно Матиас Рохас изравни за Расинг. В края на редовното време Тейо изгони Себастиан Вия (Бока Хуниорс) и Йохан Карбонеро (Расинг), тъй като двамата се спречкаха на терена. В 100-ата минута Бока остана с девет души, след като Алан Варела бе декориран за втори път в жълто.

В 118-ата Расинг отбеляза гол за 2:1 чрез Карлос Алкарас, който впоследствие бе изгонен, тъй като изрази много бурно радостта си и по този начин предизвика голямо напрежение на игрището... В резултат на всичко това още четирима футболисти на Бока видяха червения картон - Луис Адвинкула, Франк Фабра, Диего Гонзалес и Дарио Бенедето, а такъв получи и вече замененият Карлос Самбрано, както и треньорът Уго Ибара. Най-дейният от Расинг - Катриел Кабейос, също бе изгонен. 

В крайна сметка, Бока Хуниорс остана с недостатъчен брой футболисти на терена и реферът Факундо Тейо прекрати мача, а Расинг Клуб вдигна Трофея на шампионите по 'административен път'. Ето и ВИДЕО от случилото се на "Вийя Мерседес":

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички