На фамилията "Скамака" не ѝ върви - арестуваха и дядото на национал на Италия


На фамилията "Скамака" не ѝ върви - арестуваха и дядото на национал на Италия
Снимка: Getty Images

4873 0

22-годишният нападател на Сасуоло - Джанлука Скамака, определено може да бъде горд от представянето си през тази година, тъй като успя да си спечели повиквателна за националния отбор на Италия и дори записа първи минути с екипа на европейския шампион.

Той порита половин час на 8 септември при разгрома на "скуадра адзура" с 5:0 срещу Литва, а преди три дена се опита да помогне на своя тим и при нулевото равенство със Северна Ирландия, което го прати на баражите за Мондиал 2022...

И докато 2021 г. е успешна за Джанлука в личен план, то не така стоят нещата за неговата фамилия. В рамките на броени месеци първо неговият баща, а сега и неговият дядо бяха арестувани от италианската полиция за нарушение на обществения ред!

Емилиано Скамака бе потрошил няколко коли на базата на Рома в Тригория по-рано през годината, но "Il Messaggero" съобщава днес, че последната изцепка на фамилията е дело на дядото - Сандро.

В бар, който се намира в квартал Фидене в предградията на Рим, най-възрастният Скамака е бил арестуван, защото е опрял нож в гърлото на един от клиентите. Най-вероятно се касае за прекомерна употреба на алкохол, тъй като успоредно с това е започнал да заплашва и останалите посетители в заведението.

Пристигналите полицаи са се опитали да озаптят дядото на футболиста, но впоследствие се е наложило да използват и сила, за да го обезоръжат. Сандро Скамака е оказал съпротива и затова е бил арестуван, а вече е и обвинен в отправяне на заплахи, притежание на оръжие и съпротива при арест!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички