Много грозно! Парагвайски национал си позволи да плюе по Лео Меси... буквално (ВИДЕО)


Много грозно! Парагвайски национал си позволи да плюе по Лео Меси... буквално (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2521 0

Аржентина се наложи с минималното 1:0 над Парагвай в мач от квалификациите за Мондиал 2026 в зона Южна Америка. Завръщането на Лионел Меси на терена обаче бе белязано от грозен момент, след като парагвайски национал направи немислимото и...

...се изплю върху Меси

Няколко минути преди края на срещата деветката в отбора на Парагвай - Антонио Санабриа и Лео Меси си размениха реплики лице в лице. Националът на "черно-белите" обаче изглежда е останал крайно недоволен от чутото от аржентинеца и след като 7-кратният носител на "Златната топка" се обърна - се видя как Санабриа се изплюва върху него.

Иначе Лионел Меси се представи на ниво в срещата. Аржентинецът се появи малко след старта на втората част и веднага вдигна темпото в атака на "гаучосите". Той получи правото да изпълни пряк свободен удар в четвъртата минута от добавеното време на втората част и го направи по впечатляващ начин, но топката срещна страничния стълб.

Следващата сряда (18 октомври) Аржентина гостува на Перу, като се очаква Ла Пулга да започне от първата минута. Известен журналист пък сподели какви са бъдещите планове на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички