Михаел Балак съсипа от критики Лерой Сане


Михаел Балак съсипа от критики Лерой Сане
Снимка: Gulliver/GettyImages

2139 0

Бившият капитан на Германия Михаел Балак се изказа доста критично за крилото на Бундестима Лерой Сане. Според Балак изявите на Сане са меко казано незадоволителни и Йоахим Льов трябва да намери решение на този проблем.

"Льов трябва да реши какво да прави със Сане - пише Балак в колонката си в "Спортбъзър". - Той е страхотен футболист, който, за съжаление, твърде рядко използва пълния си потенциал. Според мен той получи достатъчно шансове, които не успя да използва и това е много жалко".

Сане започна като титуляр само в мача срещу Унгария от Евро 2020. Той се появи като резерва в срещите с Португалия и Франция, но и в трите мача не показа нищо особено и разочарова с изявите си на терена. Балак похвали друг футболист на Байерн Мюнхен - Леон Горецка.

"Той е полезен за отбора, защото внася нещо, което липсва на другите - динамика и физическо присъствие. Леон направи впечатляващо завръщане и сега вече може да се надява да започва в срещите. Мисля, че той ще бъде в тима на Германия до края на турнира", обобщи Балак.

Междувременно Юрген Клинсман даде своята прогноза за мача на Германия с Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички