Хеттрик и гол от свободен удар: Лео Меси се развихри в бенефиса на Макси Родригес (ВИДЕО)


Хеттрик и гол от свободен удар: Лео Меси се развихри в бенефиса на Макси Родригес (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7265 0

Лионел Меси се отчете с хеттрик за отбора на Аржентина при загубата с 5:7 от Нюелс Олд Бойс на бенефиса на своя добър приятел - Макси Родригес, който се игра на "Естадио Марсело Биелса". Аржентинецът "окачва бутонките" си и куп легендарни играчи взеха участие в мача в Росарио.

Анхел Ди Мария и Мартин Демикелис се появиха, но вечерта принадлежеше на Меси. На 36-ия си рожден ден легендата направи шоу за 42 000 присъстващи фенове. Беше му изпълнена серенада с поздрав "Честит рожден ден" преди трите му гола.

Той откри резултата след само четири минути с уникален свободен удар, като изви топката перфектно в горния ъгъл от 20 метра. Вторият му гол също бе като по учебник. Той излезе сам срещу вратаря и по много класен начин го прехвърли. Лео оформи своя хеттрик, след като овладя топката по елегантен начин с гърди в наказателното поле и с много мощен удар се разписа за трети път в мача.

В крайна сметка, зрителите видяха цели 12 попадения в срещата, но отборът на Аржентина загуби с 5:7 срещу този на Нюелс в един истински футболен спектакъл в Росарио. 

Всички голове и най-доброто от срещата вижте тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меси, Левандовски, Роналдо: Кой е властелинът на XXI век?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички