Мемфис Депай: Искам да играя в Барселона при Роналд Куман


Мемфис Депай: Искам да играя в Барселона при Роналд Куман
Снимка: Getty Images/Guliver

1065 0

Една от звездите на на Нидерландия Мемфис Депай призна, че иска да играе под ръководството на Роналд Куман в Барселона, но каза пред журналистите, че ще изчака до края на Европейското.

Депай е без договор след четири и половина години в Олимпик Лион и сега предстои следващата стъпка на 27-годишния нападател е обект на постоянни спекулации.

"Както съм казвал и преди, трансферът ще стане ясен от само себе си", заяви футболистът на пресконференция преди втория мач на Нидерландия в група С на Евро 2020 срещу Австрия.

На тази пресконференция първи въпрос не беше за мача, а дали е обвързан вече с Барселона.

"Нека да го оставим да видим какво ще стане. И аз самият искам този въпрос да го игнорирам за момента. Знаете, че съм свързван с Барселона от много време и искам да играя под ръководството на Роналд Куман, но нека изчакаме и новината да излезе сама ".

Съотборникът на Депай- Джиорджинио Вайналдум се присъедини към Пари Сен Жермен със свободен трансфер и договор за три години от Ливърпул, като отхвърли предложението на Барса.

"Преговарях с Барселона четири седмици и така не стигнахме до споразумение. От ПСЖ бяха доста по-ясни и много по-конкретни. Каквото обещаха, после не се изметнаха, разказа Вайналдум за своя избор. А с какво "плашат" "лалетата" съперниците си, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички