Маркъс Рашфорд за дузпата си на финала на Евро 2020: Нещо не беше съвсем наред!


Маркъс Рашфорд за дузпата си на финала на Евро 2020: Нещо не беше съвсем наред!
Снимка: Getty Images

2183 0

Един от тримата футболисти на Англия, които пропуснаха дузпи във финала на Евро 2020 срещу Италия - Маркъс Рашфорд, написа дълъг пост в своя профил в една от социалните мрежи. Нападателят на Манчестър Юнайтед обясни пропуска си срещу "скудра адзура" така:

"Дори не знам откъде да започна и не знам как да вкарам в думи това, което чувствам в момента. Имах труден сезон и мисля, че беше видно за всички, че не влязох уверен във финала. Винаги вярвам, че мога да вкарам дузпа, но нещо не беше съвсем наред. Направих дългата засилка, за да си дам повече време, но за съжаление, не се получи", написа футболистът и добави:

"Почувствах се сякаш съм предал съотборниците си, сякаш съм предал всички. Мога да вкарвам дузпи и насън, но защо изпуснах тази? Не спирам да мисля за това и няма думи, с които да опиша как се чувствам. Финал. 55 години. Една дузпа. Историята. Мога само да кажа, че съжалявам. Иска ми се да не беше ставало така", призна с болка Рашфорд.

"Мога да търпя критика за представянето си винаги. Дузпата ми не беше добра, трябваше да влезе, но никога няма да се извиня за това кой съм и откъде идвам. Мечтал съм си за такива моменти. Благодаря ви за всички мили съобщения на подкрепа. Ще се завърна по-силен", завърши коментара си нападателя.

Гарет Саутгейт допусна голяма грешка с пускането в игра на Рашфорд и Джейдън Санчо само минута преди края на редовното време. Впоследствие и двамата пропуснаха своите удари от бялата точка, а каква може да е причината за това - разберете в този материал!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички