"Marca": Жорже Мендеш не е участвал в трансфера на Кристиано Роналдо в Ал Насър


"Marca": Жорже Мендеш не е участвал в трансфера на Кристиано Роналдо в Ал Насър
Снимка: Getty Images

5381 0

Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, не е вземал участие в преговорите по трансфера на футболиста в арабския Ал Насър, твърди "Marca". Португалецът подписа с азиатския клуб за 2,5 години.

Вместо Мендеш, трансфера на звездата е бил задвижен от Рикардо Регуфе, който се смята за доверено лице на нападателя. Тази новина идва на фона на слуховете, че Роналдо е имал разногласия с агента си по повод това къде трябва да продължи кариерата си.

Имаше спекулации и че отношенията между двамата, които са били повече от обичайните между футболист и агент, а именно - приятелски, са се влошили. Роналдо бил недоволен, според някои медии, че опитният мениджър не може да го уреди в клуб, който участва в Шампионска лига.

Носителят на 5 награди "Златната топка" започна сезон 2022/23 в Манчестър Юнайтед, но се раздели с клуба, след като даде скандално интервю в Англия. В него той нападна не само своя мениджър, но и ръководството на "червените дяволи". А ето какво несбъднато желание се твърди, че е пратило Роналдо в Ал Насър. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички